0

De måste ju få lida lite, right?

Posted by Bina on 2016-05-20 in 2016 |

Jag har ju egentligen aldrig låtit mina karaktärer vila. Inte på riktigt. Om de inte varit med om det ena så är det om det andra. I ständig rörelse, aldrig direkt trygga. Men det är väl ändå det det handlar om? För att driva en handling framåt måste någonting hända, oavsett om det beror på väderlek, rivaler eller en vattenblåsa på hälen. Det måste finnas någonting där som för dem åt ett håll, oavsett om det är mot en positiv eller negativ riktning.

Man måste våga.

Jag måste våga.

Nedan är en fundering jag hade 2011:

Vad man utsätter dem för

Jag gillar att utsätta mina fiktiva personer för det ena och det andra, men idag kom jag på en sak jag aldrig utsatt någon av dem för. Regn. Vågar jag, eller bryter de ihop totalt då?

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.