0

Det här med att ta in information

Posted by Bina on 2011-06-20 in 2011 |

Ibland har jag inte huvudet med mig. Så är det bara. Gick in på bibliotekets hemsida, klickade för lite böcker jag ville ta hem (när man gör så hamnar böckerna i en hämtningshylla). Nöjd går jag hemåt med mitt kap.

Jag har aldrig läst Mio, min Mio eller sett någon film. Kan otroligt lite om handlingen, så jag tänkte att den är perfekt till min paperuppgift (de ville att man helst skulle läsa fantasy/sagor som man inte läst innan). Och hem kom jag.


Första tanken som for genom huvudet när jag öppnar boken är: Heh?
Boken är ju för tusan på norska! Hur gick det till? Och här var jag säker på att jag bokat “svensk skönlitteratur på svenska”. (Klicka på bilderna så blir de större)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.