15

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2016-05-03 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaDet här med att resa och läsa har väldigt länge varit en klurig nöt att kläcka, tänker Carola. Därför lyder veckans bokbloggsfråga såhär:

Hur tänker ni när ni packar böcker inför resor? Hur mycket böcker packar ni ned? Eller har ni lyckats komma undan problemet genom att använda en läsplatta istället?

Jag vet inte riktigt hur jag klarade mig förr i tiden. Så mycket som jag flängt fram och tillbaka, så många tågresor jag farit på mellan föräldrarna (veckodagarna tillbringades hos mamma och helgerna hos pappa). De bor ungefär tjugo mil ifrån varandra så det blev ganska många timmar jag var tvungen att underhålla mig själv.  Mitt “bibliotek” var ju bokhyllan hos mamma, så det var mest problem med vilka böcker som skulle läsas på tåget. Om en bok är bra så slutar man ju inte, det har ju typ alltid varit mitt motto. Och jag är inte en sådan som klarar av att läsa om en bok direkt när den är slut, bara för att fördriva tid. Beroende på humör var det någonstans mellan tre och fem böcker som jag alltid bar på (tung väska).

När jag senast flög var jag så glad över min läsplatta. Den rymmer hur många titlar som helst och batteriet räcker även det hur länge som helst. Men den har helt tagit bort känslan av att koppla av över hur man bläddrar eller hur boken luktar. Det är något som jag jobbat på genom att då och då när jag fortfarande är hemma läser någonting elektroniskt. För det ligger ju ändå till så att en läsplatta är sjukt mycket smidigare än fysiska böcker.

Tags: , ,

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.