0

Det här med tiden

Posted by Bina on 2016-05-07 in 2016 |

Nästa steg i redigeringen blir att gå igenom hur dagarna egentligen hänger ihop. Ibland är det morgon, ibland kväll, ibland båda i samma scen (trots det ologiska i att det bara utspelar sig under några minuter). Tror detta hänger ihop med att jag varit inne och rört om lite grann i sammansättningen. Scensammansättningen, alltså. Jag har flyttat runt lite grann, låtit några helt försvinna och helt enkelt bytt plats på händelser. Det borde ju automatiskt leda till fullständig förvirring.

Två tidslinjer rör ihop det lite grann. Emellanåt. Jag har två huvudkaraktärer som större delen av manuset inte befinner sig på samma plats, och jag har valt att låta varannan scen vara med karaktär A och varannan med karaktär B. Ungefär. Det är inte jätteviktigt att det måste vara exakt 50/50, men det är mer känslan jag är ute efter. Jag vill att man ska känna att man får lika mycket tid till båda.

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.