9

Bokbloggsjerka

Posted by Bina on 2016-04-30 in 2016 |

jerkaI denna veckas bokbloggsjerka vill Annika att vi tipsar om en bok (eller flera) som utspelar sig i ens hemtrakter.

Eftersom jag kommer från en liten håla finns det heller inte så mycket därifrån. Den här hålan ligger däremot i Dalarna och efter en snabb Google-sökning kommer Jerusalem upp av Selma Lagerlöf. Jag har själv varken läst eller hört talas om den tidigare, men den har blivit filmatiserad några gånger. Selma Lagerlöf är ju även känd som en av Sveriges mest älskade författare genom tiderna, så jag tänker mig att det kanske inte är ett så dumt tips ändå. Jag kommer nog att söka upp boken i framtiden.

Tags: , ,

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.