4

Åska, hagel och drivis

Posted by Bina on 2011-06-15 in 2011 |

Nej, nu drar jag en bit nedåt landet för en seglarhelg med pappa i Stockholms skärgård. På grund av naturliga skäl följer absolut inte datorn med mig, för med min otur hamnar den i vattnet innan vi ens kommer ut från Bullandö. Då är det bara tack och adjö alla idéer och manus och, framför allt, pengar till en ny dator (minns väl skumgummimadrasserna i tidigare inlägg?). En bok får följa med i alla fall, men får se om jag hellre gluttar på alla stenar och allt vatten istället, samt tar bilder på mig själv i Captain-kepsen som pappa starkt ogillar. Hans båt = hans regler, men kepsen är min :).

Sist jag följde med på en tur kom jag hem med ett stort, rött inbränt V på ryggen, skapad av den gode flytvästen. Undrar vad den här resan ska överraska med. Oväder? Sjösjuka? Kapsejsning? Pappa trillar i?

Hur som haver, bloggfritt i helgen för de som undrar var jag tagit vägen.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.