2

Morgondimma

Posted by Bina on 2016-04-12 in 2016 |

En av de mest trollska sakerna med att bo vid havet den här tiden på året. Det är svårt att fotografera dimma, och med en mobilkamera ser det mest bara brusigt ut. Just den här tjocka får en att tänka lite extra mycket på filmer som The Fog eller The Mist, och känslan av att själv vilja skriva en mysrysare kryper tätt inpå. Bilderna nedan är tagna med två dagars mellanrum.

IMG_1767

fog from ocean2

Tags:

2 Comments

  • [Anna] says:

    Vad mysigt med havet, för mig som bor högst uppe i norr så är Havet någonting exotiskt 🙂 Jag har något minne av att vara liten och vara vid havet, plocka lite snäckor och hela den biten, det var underbart 🙂 Måste nog bege mig till södra sverige på riktigt semester 🙂

    • Bina says:

      Haha, jag skulle inte direkt påstå att Umeå är “södra” Sverige, men det är förmodligen mer söderut än där du befinner dig ;). Men ja, havet är ganska förtrollande (själv är jag uppvuxen i en liten skogshåla mellan några berg inåt landet).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.