1

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2016-04-05 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaTävlingar är veckans tema på bokbloggsfrågan:

Vad tycker du om bokbloggstävlingar? Brukar du arrangera tävlingar på din blogg? Tycker du själv om att delta i tävlingar på bokbloggar? Nu tänker jag framförallt på sådana tävlingar där man t ex lottar ut en bok, inte på utmaningar och läsmaraton/läs-a-lots.

Tävlingar är alltid roliga. De tillför en slags pirrande spänning som andra inlägg har svåra att nå upp till. Jag arrangerar dem aldrig och jag tror inte att någonting sådant heller skulle bli aktuellt, men jag är gärna med i dem jag snubblar över, förutsatt att priset är någonting jag suktar efter. Det kan ju hända att en utlottad bok inte direkt faller mig i smaken och då tycker jag det är viktigare att den kommer till någon som hellre vill ha den.

Tags: ,

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.