0

Bra val?

Posted by Bina on 2011-06-13 in 2011 |

Idag gjorde jag något jag sällan brukar göra. Jag gick in på Bokia för att titta efter en bok och köpte inte en, inte två, utan hela tre böcker som jag bara hört talas om. Ingen av dessa har jag läst någon recension av eller fått tips om att läsa. Har jag gjort ett bra val eller har jag slängt pengarna i sjön?

John Flanagan – The Ruins of Gorlan, Stephen King – Revolvermannen, Johannes Källström – Mörkersikt

Var även förbi biblioteket för att plocka upp denna till Boktyckes Månadens bok för juni. Den andra är fortfarande inte inne, men jag har första tjing på den när den väl kommer.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.