2

Sommar, sommar, sommar

Posted by Bina on 2011-06-09 in 2011 |

Alltså, får man älska en kurs som skriver:

“Det  är  tillåtet  att  skriva  så  kallad  fan  fiction  eller  en  egen  fantasyberättelse  som   examinationsuppgift,  men  då  ska  studenten  också  reflektera  över  den  skrivna   texten  genom  att  göra  en  kortare  litteraturvetenskaplig  analys  av  sin  egen  text.”

Har annars tankar på att jämföra manliga och kvinnliga författare som gett ut böcker de senaste tio-tjugo åren (vill inte gå så långt bakåt som Lewis och Tolkien – de är så uttjatade!). Kan det tänkas gå bra? Under den senaste tiden har jag ju bara läst från kvinnliga författare så då är det bara att leta upp lite män! Eller skriva en novell på en sådär tjugo sidor.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.