0

Miljöombyte

Posted by Bina on 2016-03-30 in 2016 |

cloversJa, tänk att jag hittade lite tid för att skriva igen. Det har inte varit så mycket av det (egentligen ingenting alls) under de senaste två veckorna. Det här med att vara mellan kurser tär på en när inlämningsuppgifter och hemtentamen ska skickas in, referenser ska ordnas upp och grupparbeten avslutas. Det känns extra tungt när det är 15hp-kurser och direkt nu följer en lika stor. Då är det i alla fall skönt att trösta sig med att när nästa är slut är det “sommarlov”. Känns så otroligt långt bort bara, med snön som fortfarande ligger överallt.

Men nu är det det här med att skriva. Mitt nano2015-manus ropar igen och jag ska fixa till den där scenen som fick mig att lägga ifrån mig det förra gången. Jag vet nu vad som behöver ändras. Det är varken situationen, karaktärerna eller det som sägs som har varit problemet. Det är miljön. Omgivningen. Så här i efterhand är det självklart att det inte kan utspela sig på det ställe jag först tänkt, utan jag var tvungen att flytta allt till ett annat hus, ett annat förhållande. Nu är biten på plats.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.