2

Det här med mål

Posted by Bina on 2016-03-22 in 2016 |

att satsa påJag är en sån där person som måste ha det uppskrivet och framför mig för att minnas. Jag driver ibland människor i min närhet till vansinne med att inte komma ihåg saker. Mitt liv bygger på att jag har en fungerande kalender. Den ska vara stor och tydligt med massor av utrymme för diverse anteckningar.

Detsamma gäller mitt läsande. Jag glömmer helt enkelt bort att läsa om det inte finns någonting där som påminner mig om det. Därför har jag satt upp ett mål för mig själv, och anledningen till att jag outar det här i bloggen är för att jag ska se det och påminnas om det.

Listan till Kaosutmaning 2016 är en jag följer för att komma ihåg det här. En annan utmaning jag lägger till mig själv är att läsa 50 böcker innan året är slut. Det borde inte vara för hårt att börja med. Största tanken med det hela är att jag vill undersöka hur stressad detta gör mig. Jag pluggar redan 100% och med det följer väldigt mycket kurslitteratur. Att dessutom jobba däremellan och att försöka ha en fritid gör att läsningen oftast är det som kommer i kläm.

Men, nu vet ni också. 50 böcker innan nyår. Heja!

Tags: , ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.