0

Det här med att det bara kommer till en

Posted by Bina on 2016-03-15 in 2016 |

crossroadsIbland är det så självklart, det här med att skriva. Nu senast hände det ett annat projekt (såklart) än det jag just nu håller på att redigera. Jag hann precis lägga huvudet på kudden då det perfekta slutet kom till mig. Det där perfekta slutet som hintar om att det ännu inte är helt slut, men skulle lika gärna kunna vara det. Och jag som bestämt mig för att inte hålla på med något annat manus för att inte tappa fokus på det jag håller på med…

Men jag måste bara skriva ned det här, i korta drag. Det har varit just det här som legat vägen för att fortsätta skriva. Det har alltid funnits ett mål, men inte hur det ska utföras, inte exakt hur det ska komma till den punkten. Det har funnits för många vägar att ta och därav ett alldeles för luddigt avslut. Om nu slutet finns där i sin klarhet tror jag att resten kommer som “gå av sig självt”.

(Och som av en slump skriver även Karl Modig idag hos Debutantbloggen om just drömmar och avslut.)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.