0

Littfest 2016

Posted by Bina on 2016-03-17 in 2016 |

littfest2016Idag börjar det, en av årets största litterära händelser här i stan. Det här året kommer jag tyvärr inte delta, dels på grund av slutsålda biljetter, men också på grund av redovisningar som ställer till det (sätt in valfri svordom). Det blir en helg precis som alla andra helger, förutom att jag får grotta ned mig i bilder från förra året.

Jag får liksom skylla mig själv lite grann som inte lyssnade till varningarna om att lördagsbiljetterna snart var slut. Det är ju lördagen som jag helst vill gå på. Fredagen skulle eventuellt fungera, men jag kan inte fara till stan, sedan universitetet och sist stan igen. Dessutom sker de mest spännande sakerna mellan klockan 12 och 15, då jag absolut inte kan.

Eftersom jag inte kan närvara vid årets tillställning tänker jag under helgen lägga upp en recension om dagen av de böcker som jag köpte och bytte till mig under förra årets evenemang.

inte vem som helstmin mamma är snällhimmelstrand

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.