0

Det här med flow

Posted by Bina on 2016-03-02 in 2016 |

Ibland är det bara som om jag är on fire. Hjärnan går på högvarv, kugghjulen snurrar som om de är alldeles nyinoljade och jag vill bara skriva, skriva, skriva. Största problemet är dock när det krockar med “livet”. Idag är egentligen en sådan där dag då jag väldigt intensivt borde läsa kurslitteratur för att vara förberedd inför morgondagen. Idag är också en sådan där dag då jag borde städa upp här hemma. Dammtorka, dammsuga, diska, tvätta – you name it.

Men idag är också en sådan där dag då jag tagit mig tiden att lugnt surfa runt, fått idéer för nya inlägg (under construction), läst ikapp och kommenterat om det andra skriver om och dessutom kurerat halsen från hostan genom att vara ensam, inte prata och dricka massor av vatten. Samtidigt ligger en skönlitterär bok bredvid tangentbordet med mobilen vilandes uppepå. Undrar om det är lite beslutsångest som härjar?

Och någonting som jag absolut inte borde göra just, just nu i denna stund, är att öppna dokumentet för att fortsätta med redigeringen. Och blogga. Egentligen. Plötsligt har det gått ytterligare tjugo minuter som jag kommer panika över senare…

head on fire

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.