4

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2016-02-08 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaDrygt en vecka in i februari och Carola på Barnboksbloggen frågar om Alla Hjärtans Dag:

Snart är det alla hjärtans dag. Kommer du att uppmärksamma denna dag på något sätt relaterat till böcker? Kommer du exempelvis att ge bort en bok till någon du håller kär, skriva något särskilt temainlägg på din blogg, fokusera mer än vanligt på böcker som handlar om kärlek och relationer eller något helt annat?

Nja, det går ju liksom inte att undvika att läsa om andra som gör speciella saker. Självklart fortsätter jag läsa bloggar och andra sociala medier, men jag har själv inte planerat någonting för den här bloggen.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.