2

Redigering, redigering… kill your darlings

Posted by Bina on 2016-02-04 in 2016 |

Jag tvingas till det. Jag måste. Det fungerar inte med det andra.

Kill your darlings. Döda dina älsklingar.

Det är bara ett i raden. En scen av många.

killdarlings

Tags: ,

2 Comments

  • Annette says:

    Det svåra med att radera, är att radera lagom tycker jag. Har man väl börjat markera och trycka på deleteknappen är det lätt att bara fortsätta. Pauser är nog bra då och då när man redigerar, så att den nya texten hinner smälta in och man hinner få en känsla för om det är bra eller inte. Tur att det finns ångraknapp 😉

    • Bina says:

      Ja, det blir tungt om man sitter i ett med manuset. Jag redigerar för tillfället när jag har tid över, vilket inte blir så jättemycket mellan allt plugg och jobb. Det ger pauser som inte alltid är önskade, men desto mer vill jag sätta mig med manuset igen när det gått ett par dagar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.