2

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2016-01-26 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaBarnboksbloggen undrar:

Jag kommer att köra igång en kategori här på bloggen som heter Månadens förlag. Så denna vecka undrar jag om det finns något förlag som ditt hjärta klappar lite extra för? Finns det något förlag vars utgivning du följer lite extra noga? 

Det finns ett väldigt kort svar på frågan, och det är NEJ. Jag är ju en sådan där tråkig person som går på biblioteket och väljer ut böcker efter titel och omslag snarare än att följa ett visst förlag. Däremot brukar jag hålla koll på mina favoritförfattare om de släpper nytt.

Däremot reagerar jag ibland på att en bra bok följs upp av en annan och först när man ser bokryggen inser man att de är från samma förlag. Jag är inte omedveten, det är bara inte så jag hittar titlar jag vill läsa. För att jämföra det med film så tycker jag inte att allting som släpps från en viss studio alltid ger någonting bra, eller i alla fall åt det hållet. Jag vill att titel, omslag och beskrivande handling eller trailer ska fånga mig, inte förlag.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.