3

Bokbloggsjerka

Posted by Bina on 2016-01-15 in 2016 |

jerkaDet här med bokbloggsjerka har jag sett lite till och från (säkert under två års tid) hos andra bok- och skrivbloggar, och det har tagit mig ända fram tills nu att faktiskt undersöka vad det handlar om. Det kommer en ny bokrelaterad fråga att svara på varje vecka. Syftet är att svara på frågan, länka tillbaka till originalinlägget och sedan hitta till andra bloggar som också är med i jerkan. Det verkar vara ett roligt sätt att eventuellt hitta nya favoriter att läsa (både i bok- och bloggvärlden).

Frågan för den här veckan lyder:

Har du gjort upp några läsplaner för 2016, och hur väljer du i så fall ut vilka böcker du ska läsa och när?

Under de senaste åren har jag letat fram listor som andra bokbloggare tipsar om. Böckerna som väljs ut är oftast från mina egna hyllor, men under 2015 lånade jag nästan alla för att de skulle passa in under läsutmaningen jag följde. Nu har jag (förhoppningsvis) hittat några listor med utrymme för tolkningar som bättre passar in på titlar som redan finns hemma, men det återstår att se om det är något bättre.

Listorna jag planerar att följa i år finns under fliken Utmaningar -> 2016.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.