0

Det här med julklappar till sig själv

Posted by Bina on 2015-12-07 in 2015 |

Man har en viss budget.

Man har en viss lång ledighet.

Man har en viss lista med önskningar.

Man har full kontroll över inköp.

Man letar länge efter titlar som är värda ett inköp.

Man vill ha inbundna böcker för när man ändå slår på stort och köper någonting istället för att låna så ska det också hålla för att stå i en bokhylla i X antal år innan de blir lästa (hrm-hrm, pga tidsbrist, är säker på att det togs upp tidigare i detta klagoinlägg).

Man har även problem med att inbundna kostar skjortan så det blir bara några få istället för många-många-MÅNGA som man hellre vill och eftersom beslutsångesten ligger där långt djuprotat i hjärnan över vilka titlar som man anser är ett MÅSTE-HA händer kortslutningar som leder till att man sprutar långa meningar som knappt har syfte och är svåra att hänga med i.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.