0

NaNoWriMo 2015 (11/11)

Posted by Bina on 2015-11-11 in 2015 |

nano11Dag 11. Idag har jag inte skrivit någonting. Alls.

På grund av plugg.

På grund av larver.

På grund av de onsdagliga D&D-spelandet med vänner.

Det är tur att jag ligger före schemat. Misstänker nämligen att den här kursen kommer ställa till det fler gånger.

Ja, jag skyller på universitetet att jag inte har tid. Är det så konstigt då? Bara den här veckan har jag plöjt två kursböcker samt läsloggat dem och byggt en “black box” med flera mekaniska delar samt pyntat den och tvingad till att ta hand om äckliga djur och jobbat två dagar och farit på vårdcentralen för vaccination. Det är bara onsdag. Three fucking days. Fem timmars sömn natten till idag. Fem timmars sömn natten till igår. Känner mig som Stålmannen. Ett tag till. Slår väl om lagom till tio ikväll.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.