0

Det här med att inte minnas

Posted by Bina on 2016-03-04 in 2016 |

Ibland måste jag bara berömma mitt eget huvud. Här satt jag i ett par timmar och fick ur mig en relativt lång och sammanhängande text, och när jag öppnar dokumentet dagen efter minns jag inte vad jag överhuvudtaget har skrivit. Det är som om det är helt bortblåst. Att jag dessutom fastnade vid två väldigt bra formulerade meningar gjorde inte mindre huvudbry. De var roliga. De var informativa. Det var som om de inte är skrivna av mig. Men de är dem. Så mycket vet jag.

Så nu ska jag fortsätta ögna igenom dokumentet-som-jag-inte-skrivit-trots-att-jag-visst-har-gjort-det.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.