0

Hoho – koko?

Posted by Bina on 2011-02-23 in 2011 |

Jag har nyss lagt märke till en egenskap hos mig som gör att jag känner mig lite … borta. Jag har inget problem med att läsa engelska texter, eller texter på annat språk (förutom att förstå då), men när det kommer till att läsa svenska som saknar prickar och ringar över å, ä och ö (t.ex. någon som är utomlands skriver en statusrad på FaceBook) blir jag alldeles stel. Den inre rösten, den som alltid läser texterna högt i huvudet, blir plötsligt förkyld. Som att någon håller för näsan och pratar. Jag kan inte hjälpa det, det låter så varenda gång. Och jag skrattar högt hela tiden.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.