0

Det här med flödesskrivning

Posted by Bina on 2015-09-08 in 2015 |

littledevilDet är inte min starkaste sida att bara skriva. Jag måste planera innan jag sätter pennan mot papperet eller trycker ned tangenterna till datorn. Det blir inte bra om jag bara skriver. Det är som om jag har en inre prestationsdjävul som bankar från insidan av huvudet som säger att jag genast ska sluta.

Igår flödesskrev jag nämligen och som väntat gick det inte bra. Eller, om man ser det från ett annat perspektiv gick det hur bra som helst. Storymässigt gick det bra, men varken stil- eller gestaltningsmässigt. Texten består bara av “hon gjorde det”, “han gjorde så” och så vidare. För att få ur mig scenen så jag kan gå vidare! Gah! Vad jag hatar att tvinga ur mig på det sättet.

Nåväl, scenen är färdigskriven (även om den är dålig blir mer fantastisk efter redigering) och jag behöver inte kolla mig över axeln efter den än på ett tag.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.