1

Det känns i huvudet …

Posted by Bina on 2015-07-15 in 2015 |

IMG_0897… när man prioriterar en timmes extra skrivning natten innan öppning av jobbet står på schemat. Man blir liksom lite sådär mosig i hela kroppen och förkylningen som sitter i näsan håller på att trycka ut hjärnan genom öronen. Men hey, vad gör man inte för att bli färdig innan semestern? Ligger bra till och det är svårt att sluta in the flow.

Dessutom har sambon varit så snäll och fixat ett eget skrivhörn åt mig. Istället för en liten laptop med (vad jag tror är) 9-tumsskärm så går det nu att se en hel sida av ett dokument. Imponerande, eller hur? 😉

Dessutom #2: Utsikten får en inte direkt att tänka på annat. Inte så mycket som stör tankegångarna än några få domherrar och ekorrar.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.