0

Allt eller inget

Posted by Bina on 2011-02-22 in 2011 |

“Nu är jag färdig! Nu … är … jag … banne … mig … färdig!”

Den senaste tiden har jag tänkt så många gånger, men när jag sedan tar tag i redigeringen hittar jag massor som måste ändras. Jag är precis framme vid mållinjen, men banan tar plötsligt slut. Ett svart hål öppnar upp sig mellan mig och slutet, suger åt sig mitt manus, drar stora bitar från det. Ritch, ratch. Papper efter papper slits itu.

Jag backar bakåt några steg, finner fast och stadig mark, pennor och en hög med papper. Idéerna som jag tidigare sprang ifrån har kommit ikapp. Jag har materialet att ta mig vidare. Av pappren måste jag bygga en bro så säker att jag vågar ta mig över det svarta hålet. Med pennan ska jag lyckas!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.