0

Nya klassiker

Posted by Bina on 2015-06-22 in 2015 |

IMG_0810IMG_0812

När jag var ungefär femton år läste jag En världsomsegling under havet (Jules Verne) och älskade den berättelsen så mycket att jag sedan dess velat läsa hans andra verk, som Resan till jordens medelpunkt och Jorden runt på 80 dagar. War of the Worlds (H.G. Wells) har också intresserat mig, liksom The Time Machine och The Invisible Man.

Det är som att jag bara behöver viska lite lätt om böcker som jag är intresserad av, och plötsligt “råkar” sambon köpa samlingsvolymer med 7 respektive 5 klassiska historier. De är så fina i hyllan. Jag är ganska upprymd just nu.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.