0

Många hyllvärmare

Posted by Bina on 2015-06-15 in 2015 |

Jag har en hel uppsjö av olästa böcker i bokhyllorna. Tänkte beta av några nu i sommar. Har dessutom försökt passa in dessa i Läsutmaning 2015, vilket varit en riktig utmaning då redan ägda böcker inte riktigt vill platsa in i någon lista. Det går ju inte att sätta tillit på att få biblioteksböcker precis när man vill ha dem (om de inte är e-böcker). Vilka de utvalda böckerna är tänker jag redovisa vid ett senare tillfälle, i samband med att vi flyttar bohaget till stugan.

Det jag kan säga om böckerna hittills är att det kommer vara lite skräck, lite dystopi, lite mysfaktor, lite humor, lite fantasy, lite deckare, lite steampunk… Lite gott och blandat, med andra ord ;).

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.