0

En gång föll uttråkigheten över mig

Posted by Bina on 2015-05-21 in 2015 |

Bläddrade igenom min dator efter saknade filer och hittade denna text av en uppenbarligt less tonåring:

Jag har en intrikat känsla som säger att jag måste improvisera i detta infernaliska ämne. Jag känner mig mycket habil men ändå väldigt indolent för att det känns som om jag är helt inadekvat i detta. Härförleden idkade jag koordinera en kopiös och kryptisk text. Jag kände bara för att kurtisera.

Den kommer från en mapp märkt “Nationella prov” och här antar jag att det gäller svenskan (well duh) som jag läste på gymnasiet. Tror inte att jag lade ned lika mycket tid på att fixa den riktiga uppgiften som det tog att få ihop detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.