0

Det här med läsning

Posted by Bina on 2015-04-21 in 2015 |

Det är ju lite smått otroligt att en kursbok på 172 sidor tar mig ungefär 1-1,5h att gå igenom, medan en skönlitterär bok med samma sidantal tar flera dagar.

Hmm, undrar om det beror på att jag nästan bara läser på kvällen innan jag ska sova? Vill ju inte sitta uppe längre än ungefär 30 minuter (fast egentligen vill jag ju det, men då kommer ju sömnproblem med det).

Det kan ju också vara så att med en skönlitterär bok lägger jag ner mer tid på för att inte missa detaljer. Kurslitteratur har ganska många stycken som går bra att skumma utan att det gör något speciellt för helheten.

Eller så har jag tappat stinget när det gäller läshastigheten. Suget finns alltid där, så det är inte det som är problemet.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.