2

När det känns okej igen

Posted by Bina on 2015-04-13 in 2015 |

Det är någonting alldeles speciellt när man läser igenom sitt eget manus och inser att scen efter scen faktiskt är bra, att de fortfarande går hem.

Nu senast var det en lättare slagsmålsscen där jag fick upp det som en liten film i huvudet. Inga långa ord. Inga krångliga meningar. Bara ett hav av ett fantastiskt flow som jag inte tror behöver petas någonting mer i.

Det är inte långt, bara 215 ord, men det säger så mycket. Det är som en slags vändpunkt jag tidigare inte anade fanns där.

Det finns tydligen fortfarande saker man kan pusta ut över, saker man inte behöver oroa sig så mycket över. Mitt lilla manus växer och växer till det bättre.

Tags:

2 Comments

  • Det där flowet är bäst! När jag redigerar slutomgången nu märker jag direkt vilka stycken som är skrivna i mer eller mindre flow och vilka som verkligen inte är det. De bråkar alldeles för mycket med mig. Det har jag lärt mig nu, om det inte funkar från början, då är det svårt att få det att göra det sedan så lika bra att försöka skriva vissa saker på ett annat sätt, just för att nå flowet i språket, stilen, scenen – you name it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.