4

Påminnelse

Posted by Bina on 2011-05-26 in 2011 |

De skickade mail från biblioteket nyss. Jag har till den 30e på mig att läsa ut Hungerspelen av Suzanne Collins. Jag ska ta mig i kragen och göra det. Snart. Har inte alls haft någon läslust sedan jag började med den för drygt två veckor sedan. Katniss har fortfarande inte kommit längre än till huvudstaden och någon ceremoni med eld och grejor. Jag har hört från flera källor att den ska vara über, men än så länge tycker jag bara den är seg. Fast det kan ju ändras. Det är nog mest mitt fel att jag tycker så.

Tags:

4 Comments

  • Fia Filur says:

    Men hallå, jag var ju hooked redan på nedre delen av första sidan. Tog boken med mig vart jag än gick. Låtsades leka med barnen, men smög undan för att läsa. Smygkollade lite framåt, du vet, så man vet vad man har att vänta 🙂 Men det börjar väl på allvar i mitten, då är det sträckläsning. Vet att jag kommer ihåg att jag undrade väldigt mycket om själva arenan, det var rätt hemlighetsfullt ända tills Katniss väl befinner sig där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.