4

Förstaperson

Posted by Bina on 2011-05-31 in 2011 |

Jag skriver som sagt en historia i jag-form just nu. Det är mitt första projekt som är på det viset, men jag känner mig osäker på hur jag ska fortsätta. Det är väldigt mycket jag-jag-jag och mig-mig-mig. Undrar hur andra skriver? Jag ska leta i min bokhylla efter tips, men jag kommer faktiskt inte på om jag äger några sådana böcker (inga som jag läst i alla fall). Blir väl en sväng till biblioteket senare, om jag får tid över.

Tags: ,

4 Comments

  • Fia Filur says:

    Jag har heller aldrig skrivit i jag-form. Tycker det är svårare. Men tänkte jag skulle prova till mitt nästa projekt. Läs lite mer i Hungerspelen, det är både jag och presens i den.

    • Bina says:

      Tycker det är lite som en utmaning att skriva i jag-form eftersom man då på riktigt begränsas ned till ett PoV, om man nu bara har en huvudperson (och inte gör som i VA då). Läser Hungerspelen just nu, inne på del tre där de myser i grottan. Kommer nog fortsätta dagen med att läsa ut den eftersom det inte är så mycket kvar :). När jag kollar lite snabbt i den så ser jag att det står minst lika mycket jag-jag-jag och mig-mig-mig i den som jag har skrivit, så det bådar väl gott?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.