0

Han kan det här med överraskningar

Posted by Bina on 2015-04-08 in 2015 |

plattaJag har som precisganskanyligen upptäckt tjusningen med att läsa e-böcker. Här hemma har vi en surfplatta som jag på senaste utnyttjat ganska flitigt, och jag älskar hur enkelt det är. Dock finns det negativa sidor som inte är så lätt att se förbi när det gäller en bokälskare. Surfplattan har bara batteritid för att hålla i en dag, så det här med att komma ihåg att ladda den varje kväll är krångligt, särskilt när man är som jag och knappt kommer ihåg att även mobilen måste få ström när jag sover.

En annan nackdel är ju att det inte går att läsa precis var som helst. Jag har sett framför mig hur jag i sommar ligger på stranden under ett ton av handdukar med skärmstyrkan på max för att hindra solen från att glänsa i skärmen.

Och så kommer han hem, min sambo, och drar bara helt utan ansträngning fram en platt mackapär från jackfickan. Jag har inte släppt ifrån mig den sedan dess.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.