0

I’m on the road again, baby!

Posted by Bina on 2015-03-25 in 2015 |

nano132013 skrev jag ett NaNoWriMo-manus. Sedan dess har jag, när tillfällen funnits, pillat lite här och lite där. Nu under de senaste dagarna har jag läst igenom allt, markerat några få logiska luckor och annat som behöver skrivas om, samt kommit in i karaktärernas huvuden.

För ungefär ett år sedan påbörjade jag en omskrivning av manuset och kom ungefär halvvägs innan annat kom ivägen. Jag var tydligen på bra väg när det gällde den här vägen, för vissa delar är fortfarande riktigt bra (om man nu får vara självgod och berömma sig själv). Nu är det bra timing att skriva en ny synopsis som skriver ihop den första halvan av det omskrivna med resten.

Sedan måste jag för övrigt få berömma mig själv för att jag har ett slut som jag är vääääääldigt nöjd med. Sådär öppet och fristående som jag försökt länge med.

Så, undrar vad jag ska ägna den här lediga dagen åt?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.