0

Formulera om och formulera rätt

Posted by Bina on 2015-03-24 in 2015 |

Jag skriver väldigt mycket nuförtiden. Både fritidsskriv och universitetsplugg. För närvarande är det mestadels det senare som gäller. Vet inte hur många gånger jag tvingat mig själv till att ändra på både syfte och frågeställningar till min kommande rapport. För att inte tala om frågorna till intervjuguiden. Hu!

Det har känts både klart och oklart om vad det är jag är ute efter. Att det ska handla om barns lärande är givet (det var det alla skulle utgå efter), men det är liksom ett ganska stort ämne när man tar det ur luften på det där sättet. Jag är ändå tacksam över att jag slapp hitta på det själv. Har ganska nog med saker proppat i hjärnan redan som det är.

Ordet “fritid” känns ganska främmande just nu. Hoppas på bättring efter påsk.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.