1

Fel tillfälle

Posted by Bina on 2015-03-19 in 2015 |

Det är ju liksom lite jobbigt när man sitter på en föreläsning och får världens värsta idéer till sitt skrivande, men det sitter alldeles för många studenter runt omkring för att man ska kunna skriva “öppet”. Det fungerar på sätt och vis att lägga vänster armbåge på blocket för att göra ett insynsskydd, lägga blocket nästan helt på sniskan och medvetet skriva så slarvigt och nästintill oläsbart som det går för att ingen ska kunna glutta onödigt mycket på min text.

Note to self – sitt nära kanten och gärna längst bak ifall kreativitet infaller nästa gång.

Det är då i alla fall intressant att en tråkig föreläsning om förskolans ideologiska historia från 1800-talet till nutid kan vara så inspirerande. Det är inte så att mitt projekt just nu kretsar kring barn och barnomsorg, men tankarna bakom organisation kändes tilltalande.

Tags:

1 Comment

  • Åh, vad jag känner igen det där under alla möjliga sorters förelsningar. Har även hänt på arbetstid då jag varit glad för eget kontor. För hur ofta, i mitt yrke, finns tillfällen när man ska skriva något en längre stund med smattrande tangenter under fingrarna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.