0

Det här med att skriva

Posted by Bina on 2015-03-12 in 2015 |

När man ÄNTLIGEN har en längre stund över att göra vad man vill med (läs: skriva) så står det helt still i huvudet. Jag har under de senaste två veckorna skissat (i huvudet) på ett manus, men inte haft tillfälle att skriva ned det i någon form ännu. Och nu, NU när jag är i princip helt ledig (i några timmar) från allt vad universitet och plugg heter, har jag ingen som helst aning om hur jag ska börja.

Fast jag vet ju egentligen hur jag vill göra och hur projektet ska komma igång. Det är väl mer bara en fråga om organisationen i mitt huvud just nu. För tillfället är det lite kaotiskt i huvudknoppen över min lyriska stund att känna total frihet. När man pluggar har man ju hela tiden någonting på gång, hela tiden är det något grupparbete eller en inlämningsuppgift eller läsa kursmaterial och trots att jag gör allt vad jag kan för att inte behöva plugga hemma så kommer man inte ifrån att fundera och reflektera. Lite som att skriva då, med andra ord ;).

En bra utgångspunkt att utgå ifrån är i alla fall att öppna ett dokument och läsa de eventuella anteckningar, så det är det jag tänker göra.

Over’n’out!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.