0

Jante

Posted by Bina on 2011-05-29 in 2011 |

Säger som Peter Harrysson: Det är oliiiiidligt spännande.

Eller, ja, får man egentligen tycka så om sitt eget manus? Det var ett tag sedan (läs: typ två veckor, jag har jättesvårt att inte läsa och korra enskilda kapitel emellanåt) jag läste hela manuset och nu är jag igång igen. Efter att ha låtit det vila ett tag (Doh, kom igen nu. Två veckor? Ingen tid alls ju!) fick jag återigen lust att gå igenom det och jag tycker faktiskt att det är bra. Spännande. Dramatiskt. Känslosamt. Wow-feeling. Är det verkligen jag som skrivit det där?!

Får man tycka så i Sverige, eller kommer jag nu och för alltid bli mobbad för mitt tillfälliga upswing i moodet? För så här känns det just nu när jag skriver det här inlägget; jag har någonting riktigt på gång för en gångs skull!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.