4

Say it with a smile

Posted by Bina on 2011-05-26 in 2011 |

Jag tycker jag kan låta ganska hård när jag skriver. Inte i ett manus, utan ett vanligt mail eller som nu ett blogginlägg. Det finns ingen som hör att jag är ironisk lika mycket som det finns någon som ser mina grimaser.

Det är mycket lättare att skriva en text till ett manus än att skriva det här. I en bok är det inte mig själv det handlar om. Jag går in i mina fiktiva personer och försöker känna vad de känner. Det mesta av texterna tycker jag baseras på dialoger. Hur en person uttrycker sig sätter stämning i den berättande texten.

Men hur gör man i det verkliga livet då, här där det inte spelar någon roll om det finns någon berättarröst?

Man sätter en smiley.
Man sätter en smiley :).

Se vilken skillnad det gjorde direkt när den lilla figuren dök upp! 🙂 😀 😛

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.