0

Det här med inspiration

Posted by Bina on 2015-03-05 in 2015 |

Det är underligt hur någonting man läser kan öka lusten till att skriva själv. Det behöver inte alltid vara en tjock roman, utan ibland räcker det med någonting litet, som några visdomsord eller en kort tidningsnotis.

Det finns så mycket inspiration att hämta överallt och ibland blir det överväldigande. Jag vet inte var jag ska börja. Det jag däremot bestämt mig för är att påbörja en skiss över årets kommande NaNoWriMo. Man kan ju liksom aldrig börja tidigt nog. När november väl är här kommer det ändå kännas som att det finns för lite tid…

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.