0

Det som säljer

Posted by Bina on 2011-05-25 in 2011 |

Den svåra baksidestexten. Den eländiga baksidestexten. Den djävliga baksidestexten.

Den har sett ut på många olika sätt, men jag blir aldrig glad på den. Bara tillfälligt nöjd, och tillfälligt räcker inte på långa vägar. Det är nästan den viktigaste texten, den som många först läser innan de beslutar sig för att köpa/låna en bok. Fasiken, det är nästan enklare att skriva en bok. Men bara nästan.

Det är svårt, jobbigt och jag får inte alls samma känsla när jag läser mina baksidestexter som när jag skriver en historia. Brukar vänta med den tills arbetet nästintill är slutfört. Då passar jag även på att skriva synopsis. Bakvänt? Jodå, men det fungerar bäst för mig :).

Har kommit på att hela jag är bakvänd ganska ofta. Snart går jag väl på händer uppför trappan till lägenheten också. Suck.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.