0

Hjärnan är en klurig sak

Posted by Bina on 2015-03-02 in 2015 |

Det är lite lustigt det här med hur man kan tänka samtidigt som man pratar och tänker på det man pratar om. Mina hjärnhalvor lever inte alltid i symbios med detta, vilket märks extra tydligt när jag är bland folk och ska berätta någonting.

Jag är väldigt vänstevriden i den mening att jag oftast föredrar att vända mig åt vänster i alla lägen. Jag svänger alltid av åt vänster först när jag undersöker nya ställen, men det kan förklaras i att jag följer ett visst system. Gå åt vänster tills det inte längre fungerar utan att svänga höger borde fungera för att hitta alla gömställen, right?

Jag pratar mer med dem som sitter till vänster om mig än till höger, men det kan också ha att göra med att hörseln på höger öra inte är lika bra som på vänster och att jag är less på att alltid vara den som säger va? när många pratar samtidigt runt omkring. Då ignorerar jag helt enkelt hellre, eller låtsas att jag inte hört.

Jag har, trots att jag är högerhänt, ett väldigt dominant vänsteröga, vilket leder till att det för det mesta är klurigt att skjuta av luftgeväret med vänster hand för att överhuvudtaget ha en chans att träffa målet. Tänk på det lite som att du i vanliga fall skriver med höger hand och att du plötsligt får för dig att du måste rita en perfekt cirkel med vänsterhanden. Och du ska ha papperet på huvudet.

För att knyta samman med början; hur kommer det sig att jag samtidigt som jag tänker på det jag pratar om även lägger märke till att jag borde vända mig åt höger för att släppa in de människor som sitter där och ändå kunna hålla tråden?

Hjärnan är en klurig sak. Förvånansvärt underlig.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.