0

Det här med logiska luckor

Posted by Bina on 2015-02-20 in 2015 |

Nano -14 blev aldrig färdigt under november, men jag kämpar vidare. Projektet har legat lite på hyllan under de senaste månaderna, dels på grund av mycket universitetsarbete, men också dels på grund av att jag råkade skriva in mig i ett hörn på ett ställe. Jag har bara känt bedrövelse över hur klantig jag varit och inte varit så sugen på att ta tag i det hela då det skulle innebära tillbaka till ruta ett.

Men, allt har fått sig ett lyckligt slut. Det gick att lösa genom att lägga till en scen. En enda scen. Puh. Dock är det jobbigt när snilleblixtarna slår ner ungefär halv ett på natten. Men, men, vad ska man göra 😉 .

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.