0

Mitt bibliotek (minabibliotek.se)

Posted by Bina on 2015-02-23 in 2015 |

Trots att jag fortfarande är kritisk till det nybyggda biblioteket älskar jag trots allt systemet kring hur man kan låna böcker är uppbyggt. Eftersom jag bor en bit från stan tycker jag det är fantastiskt att sitta hemma vid datorn och surfa efter titlar på bibliotekets hemsida, klicka på reservera-knappen och att boken bara någon dag senare dyker upp på det lokala biblioteket där jag bor. Det kommer till mitt bibliotek! Jag behöver alltså inte åka till stadsbiblioteket ens för att återlämna titlarna.

Detta gör ju såklart att hitta böcker till alla de olika läsutmaningar jag har mycket enklare. Det finns även en komma ihåg-knapp där böckerna automatiskt sparas i en lista som man i efterhand kan bocka av. I skrivande stund är listan på titlar 56 stycken. Håhå. När ska jag ha tid att läsa alla?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.