0

Littfest 2015

Posted by Bina on 2015-02-25 in 2015 |

littfestEftersom det inte ser ut som om jag någon gång snart (eller kanske aldrig) kommer att kunna ta mig ned till bokmässan i Göteborg på grund av a) ingenstans att sova, och b) alldeles för långt och dyrt för att åka, så får jag helt enkelt se mig om efter lokala evenemang. Littfest är ett alternativ som jag hittills inte vågat mig på att prova. I år ska jag däremot ta mig i kragen och besöka festivalen under fredagen den 13 mars (ooh, skräckfilmsstämning 😉 ). Föreläsningarna som jag spanat in är för närvarande:

11.00 Vad kan vi säga till barnen?, Tonsalen
14.00 Är det här vårt land?, Idun
15.00 Vårt behov av skräck, Idun
16.00 Petra Hůlová möter Kajsa Ekis Ekman, Idun

På plats kommer det även att finnas en bokbytarhylla, så jag tänkte ta med mig några böcker som jag inte behöver och se om det finns någonting där för mig. Hörde även att det ryktas om gratis kaffe på fredagsmorgonen, vilket inte är fy skam.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.