0

Det här med miljöbeskrivningar

Posted by Bina on 2015-01-27 in 2015 |

Det verkar inte spela någon roll hur mycket jag än skriver, hur mycket jag än övar. Miljöbeskrivningar kommer aldrig vara enkla. Jag tycker att jag skriver och skriver och beskriver och beskriver, lägger in känslor på känslor. Ändå ser jag senare på texten och liksom rycker på axlarna och “mjäh”.

Jag försöker verkligen, miljön finns där så klar i huvudet, men när jag använder mina objektiva glasögon tar det inte lång stund innan jag mer eller mindre hänger på backspace. Scener som behöver förklaras närmare behöver både make over och omskrivning, helst samtidigt.

Men ibland händer det där som är så sällsynt. Det finns dessa beskrivningar som jag faktiskt är nöjd med, som faktiskt fungerar. De är inte många, men jag lever ju typ på hoppet när det gäller miljöbeskrivningar.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.