1

Min bästa tid

Posted by Bina on 2011-05-21 in 2011 |

Bästa tiden på dygnet för mig att skriva? Lätt svarat mellan 02-08. Det suger när plugg och jobb kräver att jag går och lägger mig kring 23-00 och går upp vid 07. Många gånger vill jag hellre sitta uppe och skriva (och vissa nätter har jag gjort det), men det resulterar bara i en supertrött Bina som blir alldeles odräglig frampå kvällskvisten.

Idag däremot gick jag upp innan 06 (ja, jag vet att det är lördag), skrev av mig i en kvart för att sedan göra mig i ordning. Och gissa vad. Dryga 500 ord. Fortsätt i den stilen och en roman om dagen känns inte långt borta. Synd bara att det inte händer så ofta som jag vill.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.