0

Efter en krasch kan det bara gå uppåt

Posted by Bina on 2011-02-21 in 2011 |

Hmm… Det har inte blivit så mycket bloggande som jag tänkt och jag ber om ursäkt för det. Jag pluggar och är just nu ute på praktik. Har skyhöga staplar med uppsatser att skriva efter arbetsdagen. Efteråt är jag så trött att jag inte ens har orkat tänka vidare på mitt manus.

Och så händer det som är alla författares mardröm.

Datorn KRASCHAR!!!

Snabbt springer jag efter hårddisken och försöker dra över de viktigaste dokumenten (skolarbeten, mitt manus och alla andra lösa idéer), lyckas med det, jublar över att allt finns kvar.

Men så är det ju det här med att formatera om. Alla program som fanns försvinner och måste installeras om. Jag suckar och känner hur lusten riktigt sugs ur mig.

Allt detta hände för lite drygt en vecka sedan. Efteråt vet jag inte om det är sorgen över att jag inte kan skriva mitt manus, eller om det är bristen på sol här uppe i Norrland som gjorde att jag kände mig nere. Jag snörvlade en hel vecka, knaprade Bafucin som katten äter mat.

Idag var det olidligt. “Hälsocentralen nästa”, sa sambon. Och ja, jag har drabbats av halsfluss.

Men det bästa är att alla program är installerade och det kryper riktigt inom mig, kliar i fingrarna. Nu ska jag sätta tänderna i manuset! (eller fingrarna på tangentbordet)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.