0

Verkar som första gången på vääääldigt länge

Posted by Bina on 2014-10-20 in 2014 |

Efter en mindre datorkrash lyckade sambon ändå rädda det mesta av bloggen. Dock försvann alla backups som är skrivna efter 5 maj och jag har väl tur då som knappt har bloggat under den tiden. På grund av detta har jag under en tid känt mig mindre sugen på att försöka återställa vad som gått förlorat (för i ärlighetens namn vet jag bara att jag skrivit en recension till Kaosutmaningen som kan vara bra att göra om). Det bästa med det hela är att det enbart var servern här hemma som gick ned, där och med bloggen. Så, jag har inte försvunnit, bara varit lite osynlig :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.